Footbonaut-Halle 1899 Hoffenheim, Zuzenhausen

De Footbonaut Halle in Zuzenhausen is naast de hal van Borussia Dortmund, het tweede opleidingscentrum speciaal voor voetbal in Europa. Footbonaut helpt de spelers hun reactiesnelheid en doelgerichtheid te verbeteren omdat ze snel en precies op de ballenapparaten moeten reageren.

De hal heeft een oppervlakte van 28,00 x 42,00 m en een hoogte van 7,60 meter. In de bijgebouwen van twee verdiepingen zijn faciliteiten ondergebracht voor video-analyse.

De naast het kasteel Seehälde gelegen hal is onderdeel van het Dietmar Hopp Sportpark, die is vernoemd naar de oprichter van SAP, hoofdsponsor van Hoffenheim. Dit vormt het trainingscomplex van de Bundesliga voetbalclub TSG 1899 Hoffenheim.

De Footbonaut Halle is momenteel de meest geavanceerde trainingsfaciliteit voor voetballers. De technisch geavanceerde apparatuur past naadloos in het Dietmar Hopp Sportpark, dat wordt gekenmerkt door de meest moderne faciliteiten.

Weten hoe het werkt? Zie “Eight ball-firing machines, 72 squares” op de website van TSG 1899 Hoffenheim, of bekijk de Borussia Dortmund showcase op Youtube.

Opdrachtgever
TSG 1899 Hoffenheim Fußball-Besitzgemeinschaft mbH & Co. KG, Walldorf
Architect
Vorfelder Architekten- und Planungsgesellschaft mbH, Walldorf
Jack Hazen
Commercieel directeur

Heeft u een vraag? We helpen u graag verder.

Stuur een mailtje of bel naar 0134657600.

Stel een vraag