Bouwen met menselijke maat

Dagelijks werken wij met veel passie en plezier aan inspirerende projecten. Als familiebedrijf zijn we ook bezig met de mensen en de wereld om ons heen. Kunnen we van waarde zijn voor anderen, dan doen we dat natuurlijk met veel passie en plezier.

Beter in de buurt

Tijdens al onze projecten werken we zoveel mogelijk samen met lokale onderaannemers en lokale leveranciers. Zo voorkomen we onnodig transport en zo stimuleren we de werkgelegenheid en de economie in de buurt.

Ruimte voor mensen

Bij Pellikaan krijgen mensen veel tijd en ruimte om zich te ontwikkelen. Onze medewerkers profiteren van workshops, trainingen en opleidingsmogelijkheden. Daarnaast bieden we regelmatig stageplaatsen. Interesse? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Helpende hand Guatemala

Water: het lijkt vanzelfsprekend. Helaas niet voor iedereen in de wereld. In Guatemala leven veel mensen zonder water. Sinds 1994 steunen wij de inheemse Maya-bevolking in Guatemala. Eerst met schoon drinkwater, lesmateriaal en nieuwe computers. Later ook met advies en financiering bij de bouw en uitbreiding van verschillende scholen.

Jack Hazen
Commercieel directeur

Heeft u een vraag? We helpen u graag verder.

Stuur een mailtje of bel naar 0134657600.

Stel een vraag