Weldoordacht design

Ligt er al een ontwerp klaar, of is er nog niets uitgetekend? In beide gevallen is het waardevol om onze expertise in te schakelen. Samen zorgen we dat u de gebruikers in het nieuwe gebouw nóg beter kunt bedienen.

40 jaar exploitatiekennis

Met 40 jaar kennis en ervaring als exploitant van Club Pellikaan en utiliteitsgebouwen halen we het maximale uit uw ontwerp. We vertalen uw wensen naar een weldoordacht design waarin de ervaringen van de eindgebruikers centraal staan.

Juiste bouwkeuzes

Door de juiste materialen en bouwmethodes te kiezen, krijgt het gebouw niet alleen een langere levensduur, maar bespaart u ook op onderhoudskosten. Wist u dat u personeelskosten kunt besparen als u bijvoorbeeld de routing in het gebouw op een specifieke manier ontwerpt?

Design & build

In het design & build proces is onze design manager de spilfiguur. Met verschillende specialisten is het belangrijk dat er één aanspreekpunt is. Onze design manager faciliteert de samenwerking tussen de ontwerpende partijen, hij brengt de technische ontwerpen bij elkaar en waarborgt het eindresultaat. De ontwikkeling van het ontwerp gaat in nauw overleg met de opdrachtgever, waar we ons zowel partner, adviseur als criticaster durven noemen.

Bestaand ontwerp

Ligt er al een ontwerp klaar? Ook dan is het nuttig om Pellikaan te betrekken bij het project. Vaak zijn er nog bezuinigingen mogelijk door technische of operationele oplossingen toe te passen. Natuurlijk doen wij daarbij geen concessies aan de functionaliteit en ontwerpfilosofie van het gebouw.

Jack Hazen
Commercieel directeur

Heeft u een vraag? We helpen u graag verder.

Stuur een mailtje of bel naar 0134657600.

Stel een vraag