Ondernemen voor nu en naderhand

Bouwen krijgt pas betekenis als er niet alleen rekening wordt gehouden met het nu, maar ook met het later. Laten we samen het goede voorbeeld geven voor onze kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen.

Materialen en technieken

Pellikaan denkt niet in beperkingen die het milieu oplegt aan bouwen. We ontdekken juist mogelijkheden die de natuur ons kan bieden. Dankzij deze visie hebben we de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met het gebruik van duurzame materialen en technieken.

Winst voor milieu en bedrijf

Duurzame technieken leveren niet alleen winst op voor het milieu, maar ook op financieel gebied. Zo gebruiken we bijvoorbeeld aardwarmtepompen, warmte-koude-opslag, faseovergangsmateriaal en nog veel meer andere groene oplossingen.

CO2-Prestatieladder

Om beter inzicht te krijgen in onze CO2-uitstoot gebruiken wij de CO2-Prestatieladder. Door het maken van een CO2-footprint zijn onze belangrijkste CO2-emissiebronnen in kaart gebracht. Het niveau waarop wij omgaan met CO2-reductie voldoet aan de eisen die de SKAO/CO2-prestatieladder stelt voor niveau 3. Daarover lees je hier meer.

Jack Hazen
Commercieel directeur

Heeft u een vraag? We helpen u graag verder.

Stuur een mailtje of bel naar 0134657600.

Stel een vraag