Volg de bouw van David Lloyd Club Emersons Green in Bristol

Het werk aan de nieuwe David Lloyd Club in het Engelse Bristol is begonnen! Je kunt nu al zien waar het buitenbad komt. We volgen dit project tot de opening, dus houd ons in de gaten voor updates.

De volgende grote stap in bouwprojecten: het staal gaat omhoog voor de nieuwe club.

Het zwembad in de maak: met gebruik van spuitbeton.

Meer voortgangsfoto’s: de eerste verdiepingsvloer ziet er geweldig uit, en de staalconstructie gaat de hoogte in.

En plotseling is er meer dan alleen staal en beton. De verschillende soorten dakbedekking worden gelegd, de gevelbekleding wordt geïnstalleerd, de begane grond wordt voorbereid voor de cementdekvloer, het beton voor het binnenbad wordt gespoten en het buitenbad wordt gevuld om te testen… het gebouw krijgt nu echt vorm.

Deze zomer begonnen we met de afwerking van de David Lloyd Club in Bristol. Buiten werden gevelbeplating en metselwerk aangebracht, binnen werkten ze aan de metal stud wanden en installatietechniek. Ook begonnen de tegelzetters: je kunt al een idee krijgen hoe het er uit komt te zien in de zwembaden en kleedruimten!

Er is veel werk verricht sinds onze vorige update: van tegels zetten en vloeren leggen tot het installeren van deuren, lichtknopjes en dergelijke.

Veel dingen gebeuren nog in de laatste dagen voor een club open gaat: de finishing touch om te zorgen dat alles precies goed is. Schoonmaken, bijwerken van het schilderwerk, de laatste dingetjes bevestigen – er zijn overal mensen bezig.

En dan… gaan de deuren open!

Jack Hazen
Commercieel directeur

Heeft u een vraag? We helpen u graag verder.

Stuur een mailtje of bel naar 0134657600.

Stel een vraag