Wie is Saskia?

Saskia Schraven, managementassistent op zoek naar mysterie….

Graag stellen we Saskia Schraven, managementassistent bij Pellikaan aan jullie voor. Saskia (44) woont samen met haar vriend en samen hebben ze een zoon, Rick (12). Na haar studie Directiesecretaresse bij Schroevers solliciteerde ze als 19-jarige bij Pellikaan en mocht ze aan de slag als secretaresse. In deze functie ondersteunde ze de landen Nederland, Duitsland en Engeland. Pellikaan is dus haar eerste werkgever en nog altijd werkt Saskia hier met veel plezier (en daar zijn we maar al te blij mee!).

Duizendpoot

Maar wat doet Saskia nu precies binnen Pellikaan? Als managementassistent houdt ze zich bezig met echt allerlei verschillende werkzaamheden. Te veel om op te noemen, maar ze ondersteunt voornamelijk de acquisitiekant. Denk hierbij aan het zelfstandig verzorgen van voorselecties voor aanbestedingen, support bij aanbiedingen, contracten, uitwerken van verzoeken van directie en managers etc. En, niet geheel onbelangrijk, sinds kort is ze samen met Roy het presentatieduo in onze bedrijfsfilmpjes. Totaal iets anders, maar een zeer leuke side step naast haar kantoorwerkzaamheden!

Voorliefde voor lugubere plekken

Mysterie en spellen, daar kun je Saskia ’s nachts voor wakker maken. Van escaperooms en puzzelen tot kolonisten van Catan, als spelletjesfreak is ze overal voor te porren. Wisten jullie trouwens dat Saskia er een wel heel bijzondere hobby op nahoudt? Samen met haar beste vriendin, die ze heeft ontmoet op het werk, bezoekt ze het liefst begraafplaatsen in haar geliefde stad Parijs … Echt waar! Als Saskia begint te vertellen over Parijs en haar hobby, begint ze direct te glunderen en vertelt ze vol passie: “Ik hou ontzettend van mysterieuze dingen en bezoek graag historische plekken met een romantisch/luguber tintje. De verhalen die daarachter schuilen, vind ik geweldig.” Onlangs bezocht ze de Franse hoofdstad Parijs voor de 10e (!) keer. Nu had ze een Freaky Tour gedaan, een horrortour gezien door de ogen van moordenaars en ander gespuis. “Heerlijk vind ik dat”, aldus Saskia, “Ik kan echt uren ronddwalen op begraafplaatsen en me afvragen hoe die overleden personen hebben geleefd en hoe ze precies tot hun einde zijn gekomen.”

Haar werk bij Pellikaan vindt ze ook na al die jaren nog altijd ontzettend leuk. Ze wordt vooral gelukkig als ze concrete dingen van A tot Z kan uitwerken. Saskia omschrijft zichzelf als pietje precies. Vraag het aan haar en ze werkt het tot in het kleinste detail uit. We zijn blij dat ze al bijna 25 jaar bij de Pellikaan-familie hoort, voor ons is ze een grote steun en toeverlaat.

Vanaf dit jaar is Saskia vaker online te zien en maken jullie kennis met haar presentatieskills. Dus volg ons om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes op onze sociale media-kanalen!

Jack Hazen
Commercieel directeur

Heeft u een vraag? We helpen u graag verder.

Stuur een mailtje of bel naar 0134657600.

Stel een vraag