Bedrijfskundige topper met interesse in Business Intelligence

Bedrijfskundige topper met interesse in Business Intelligence

Ben jij tijdens je HBO of WO studie geïnteresseerd geraakt in Business Intelligence? Word je enthousiast van stuurinformatie,  KPI’s, dashboards en word je blij van data analyse? Hiervoor is een zeer interessante stageplaats beschikbaar!

Tijdens de stage werk je mee aan het implementeren van BI binnen Pellikaan. Je helpt de informatiebehoefte te inventariseren. Je leert hoe data uit meerdere bronnen wordt verzameld en vervolgens omgezet tot informatie. Vervolgens werk je samen met het projectteam aan het optimaliseren van dashboards zodat deze naadloos aansluiten bij de informatiebehoefte.

Ben jij de – toekomstige – bedrijfskundige BI-topper die wij zoeken? Neem dan contact op met Sjef van Brunschot via [email protected] of bel naar 06-53314341.

Naar overzicht
Richard van Emmerik
Directeur

Heeft u een vraag? We helpen u graag verder.

Stuur een mailtje of bel naar 0134657600.

Stel een vraag

Bouwkundige topper die alles wil leren over BIM

Bouwkundige topper die alles wil leren over BIM (m/v)

Ons BIM-team is op zoek naar een leergierige en enthousiaste stagiair(e) die net als wij álles wil weten van BIM en daar ook concreet mee aan de slag wil gaan.

Wat ga je doen? Als nieuw lid van het BIM-team ondersteun je je collega’s bij het uitvoeren van hun werkzaamheden. Zij nemen jou mee in de wereld van virtueel bouwen. Wat is BIM precies en wat kun je ermee? Je leert het in fase 1 van je stageperiode. Daarna ga je zelf aan de slag. Je komt te werken met de meest geavanceerde modelleer- en analysesoftware en voert zelf o.a. model checks uit. Natuurlijk staan wij ook open voor jouw ideeën, dus laat vooral van je horen!

Ben jij de – toekomstige – BIM-topper die wij zoeken? Neem dan contact op met Sjef van Brunschot via [email protected] of bel naar 06-53314341.

Naar overzicht
Richard van Emmerik
Directeur

Heeft u een vraag? We helpen u graag verder.

Stuur een mailtje of bel naar 0134657600.

Stel een vraag