SRO congres 2019

Britse invalshoek maatschappelijke waarde sportfaciliteiten op SRO congres
Sport England wil sport en beweging toegankelijk maken voor iedereen. Onder andere door te investeren en adviseren bij het realiseren van gemeentelijke sportaccommodaties. Een van de grootste Engelse exploitanten, Places Leisure, focust op financiƫle en maatschappelijke doelen. Zij slagen er vaak in om gemeentelijke sportcentra zonder extra subsidie te exploiteren. De organisaties maximaliseren de social value van de centra; wij zijn er bij Pellikaan dan ook trots op dat we regelmatig met hen werken in het VK. 9 oktober zijn Sport England en Places Leisure in Nederland om hierover te spreken op het SRO congres!

Programma en aanmelden SRO congres

Places Leisure, een van de grootste exploitanten van gemeentelijke sportcentra in Engeland, focust op financiƫle en maatschappelijke doelen. Zij slagen er vaak in om gemeentelijke sportcentra zonder extra subsidie te exploiteren. Bijvoorbeeld in Hinckley. Places Leisure komt naar Nederland en licht op het SRO congres hoe dit in het Verenigd Koninkrijk werkt.

Programma en aanmelden SRO congres

Sport England wil sport en beweging toegankelijk maken voor iedereen. Daarvoor investeren ze geld uit loterij-inkomsten. Zo droegen ze aan project Tadworth bij om basketbal en trampolinesprinten op wedstrijdniveau te kunnen realiseren. Ook adviseren ze de overheid over de realisatie van sportaccommodaties. En ze adviseren ze gemeenten hoe zij de maatschappelijke waarde in hun sportcentra kunnen maximaliseren. Property director Charles Johnston van Sport England komt naar Nederland en spreekt op het SRO congres over maximising social value.

Programma en aanmelden SRO congres

Jack Hazen
Commercieel directeur

Heeft u een vraag? We helpen u graag verder.

Stuur een mailtje of bel naar 0134657600.

Stel een vraag