Sjef van Brunschot (29) BIM manager en Leader Digital Support Team.

Tijdens zijn HBO Bouwkunde liep Sjef stage bij Pellikaan. Dat beviel zo goed, dat hij na zijn opleiding is gebleven. Het internationale karakter van Pellikaan sprak hem aan, evenals de mogelijkheid om de geleerde theorie in de praktijk te brengen en het vak van A-Z te leren. In zijn eerste jaren heeft Sjef meerdere functies binnen Pellikaan bekleed en hield hij zich o.a. bezig met diverse werkzaamheden voor verschillende bouwprojecten in Duitsland.

Met deze kennis en ervaring op zak kan Sjef zijn huidige functie als BIM manager goed uitvoeren. Samen met zijn team werkt hij aan digitalisering binnen het bedrijf op internationaal niveau. Middels digitalisering wordt het bouwproces optimaal ingericht en kunnen slimme oplossingen worden aangedragen. Zo kunnen fouten worden geminimaliseerd, onderdelen optimaal worden afgestemd en wordt er slimmer gepland. Het doel is om procesverbeteringen door te trekken en dat kan middels digitale realiteit.

“Het is mooi dat je aan iets nieuws kan werken en dit ook mag introduceren, helemaal omdat je weet dat het meerwaarde heeft”, zegt Sjef hierover, “We willen dat iedereen binnen Pellikaan op dezelfde manier gaat werken, en door digitalisering toe te passen in verschillende facetten van het bouwproces, kunnen we één lijn trekken binnen processen en werkmethodieken.”

Verder is Sjef samen met zijn team druk bezig met het opzetten van een tutorial trainingsysteem via Youtube. Daarnaast wil hij, naast het blijven aansturen van het Digital Support Team binding houden met de praktijk. Kortom: nog genoeg te doen!

Pascal Majoor
Projectdirecteur

Heeft u een vraag? We helpen u graag verder.

Stuur een mailtje of bel naar 0134657600.

Stel een vraag