Ontmoet Debby

Debby van Groeninge draagt haar passie voor boekhouding en cijfers al lang bij zich, en bij Pellikaan kan ze die in haar werk als hoofd administratie stoppen. Ze is een gedreven professional die met veel plezier naar kantoor komt!

Debby werkt al sinds 2016 bij Pellikaan als hoofd administratie. Ze is goed met cijfers, maar natuurlijk heeft Debby ook nog andere hobby’s. ‘Ik probeer twee keer in de week te sporten bij Club Pellikaan.’ Als echte Willem II fan staat ze ook regelmatig haar club aan te moedigen in het stadion.

Pellikaan

Na haar hbo-opleiding werkte ze eerst op een accountantskantoor, voordat ze als projectcontroller bij andere bedrijven aan de slag ging. Door het controleren van de boekhouding van Pellikaan kwam ze in contact met ons bedrijf. Het viel haar op dat de sfeer altijd goed was, en dat Pellikaan mooie dingen maakt, dus toen ze de vacature voor hoofd administratie zag solliciteerde ze direct.

Vrije tijd

‘Ik vind het leuk om de boekhouding te doen en dit doe ik ook in mijn vrije tijd. Zo houd ik de boekhouding van mijn zus bij die een eigen bedrijf heeft en mijn vader heeft ook een eigen bedrijf dus die boekhouding doe ik er ook nog bij!’

Hoofd administratie

Als hoofd administratie is Debby samen met haar team verantwoordelijk voor de administratieve processen, zorgt ze ervoor dat er tijdig geboekt wordt en dat het geld op tijd binnenkomt. Ook zorgen ze ervoor dat de projecten gezond blijven en signaleren ze tijdig als er iets niet goed dreigt te gaan. Ze zijn verantwoordelijk voor de cijfers van alle landen.

‘Het leukste aan mijn baan vind ik het maken van rapportages richting het management en het opstellen van prognoses, samen met de directie. Geen enkele dag is hetzelfde, vooral tijdens de jaarrekening trajecten.’ Debby wist al snel dat ze de financiële kant op wilde en geniet van haar werk bij Pellikaan, waar ze de mooie projecten en familiebedrijf sfeer waardeert.

Paul Gerrits
Geschäftsführer

Heeft u een vraag? We helpen u graag verder.

Stuur een mailtje of bel naar 0134657600.

Stel een vraag