Maak kennis met Nicole Kelderman, al 30 jaar financieel medewerkster

Nicole is al jaren een welbekend persoon binnen Pellikaan Nederland. Sterker nog, afgelopen week was ze maar liefst 30 jaar in dienst! Naast twee andere collega’s, is ze hierdoor één van de langst zittende medewerkers bij ons op kantoor. En daar zijn we maar wat blij mee!


Pellikaan carrière
Als 21-jarige begon Nicole’s carrière bij Pellikaan, nadat ze reageerde op een advertentie in de krant. Het was haar eerste baan en nu, 30 jaar later, zit ze er nog steeds iedere dag met plezier. In de afgelopen jaren is er veel veranderd als het gaat om digitalisering, maar een ding blijft hetzelfde: Nicole’s liefde voor cijfers en papier.

Nicole is ook echt een drijvende kracht binnen het team. Ze verzorgt de financiële administratie en houdt zich bezig met uiteenlopende taken. Zo houdt ze zich onder andere bezig met het bijhouden van correspondentie, declaraties, onkostenvergoedingen, liquiditeit, overzichten maken, TVL-regeling en de administratie voor de sport holding. Daarnaast is ze ook verantwoordelijk voor de algemene kosten voor Nederland, Duitsland én Engeland.

Kortom, een zeer divers takenpakket, maar een ding is zeker: saai is het nooit!


Vrijheid
Wat er zo bijzonder is om bij Pellikaan te werken? “De vrijheid die je krijgt, om zelf je tijd in te delen. Dat ik als allrounder heel veel diversiteit heb. Je krijgt de vrijheid, maar ook de verantwoordelijkheid om alle werkzaamheden goed te doen. Maar ook de collegialiteit. Je merkt dat het een (h)echt familiebedrijf is,” vertelt Nicole enthousiast. “Er heerst een open mentaliteit en dat is prettig. Pellikaan organiseert ook veel voor de werknemers: van kerst- en zomerborrels tot jubileumvieringen. We vieren het allemaal.”


Grootste uitdaging
Haar grootste uitdaging? Dat zijn veranderingen, want daar is ze niet zo goed mee. Die hebben bij Nicole vaak even tijd nodig om te landen. Ook vindt ze het soms nog lastig om dingen voor Duitsland uit te zoeken, door de Duitse taal. Maar uiteindelijk komt ze er altijd wel uit, is het niet alleen dan wel met behulp van collega’s.


Dierenliefhebber
Nicole is een dierenliefhebber in hart en nieren. Ze heeft haar eigen paard, Hummer. Daar is ze in haar vrije tijd het meeste te vinden. Een grote passie, maar ook een fijne uitlaatklep om met Hummer bezig te zijn en samen mooie ritten te maken. Ook tijdens de coronaperiode heeft ze hier veel aan gehad. Daarnaast leest Nicole veel boeken, bij voorkeur thrillers, maar ook romances voor wat ontspanning en rijdt ze motor. Een veelzijdige en stoere vrouw dus!

Nicole, bedankt voor het leuke gesprek en we hopen dat je nog vele jaren met veel werkplezier bij Pellikaan blijft. Op naar het volgende jubileum!

 

Richard van Emmerik
Directeur

Heeft u een vraag? We helpen u graag verder.

Stuur een mailtje of bel naar 0134657600.

Stel een vraag