Maak kennis met onze (bijna gepensioneerde) Ad Trommelen!

Nadat hij eerst een tijd in de woningbouw had gewerkt, kwam hij ruim 30 jaar geleden bij Pellikaan binnen gewandeld: Ad Trommelen, een van onze meest ervaren uitvoerders. In augustus komt aan zijn Pellikaan-avontuur een einde, want dan mag hij gaan genieten van zijn welverdiende pensioen.

 

In zijn rol als uitvoerder had Ad een veelzijdige baan. Hij vertelt hierover: “Bij ieder bouwproject heb je te maken met een tijdsplanning en zorg je dat de kwaliteit en de eisen die de opdrachtgever stelt worden gewaarborgd. Het is hierbij belangrijk dat je een helikopterview hebt en de werkzaamheden op de bouwplaats in goede banen leidt, want als uitvoerder zorg je dat alles binnen de timeframe wordt afgerond, de juiste mensen aanstelt en aanstuurt waar nodig. Je bent dus met veel zaken tegelijk bezig.”

 

“Ieder project is weer anders,” vervolgt hij enthousiast en met een grote glimlach,van scholen, zwembaden, woningen, bioscopen tot verzorgingstehuizen. Die diversiteit en uitdagingen maken mijn werk zo leuk.” Zijn mooiste herinnering heeft hij aan een schoolproject in Diemen. Er was gevraagd om het gebouw binnen een hele korte tijd met het team te realiseren. Een enorme uitdaging, maar het lukte. “Dat is wat ons als bedrijf typeert. Om binnen de gestelde termijn op te leveren zodat de klant tevreden is.”

 

In september gaat Ad met pensioen. Wij vroegen aan hem hoe hij zijn tijd verder gaat invullen.
“Ik heb een grote liefde voor Shetlandpony’s en ga daar nog meer tijd aan besteden”, vertelt Ad. Hij is van jongs af aan al veel bezig met paarden en is zelfs 25 jaar jury geweest bij dressuurwedstrijden! Ad vindt het belangrijk om afleiding te hebben naast zijn werk. Zijn pony’s, kleinkind en een wandeling door de natuur zijn daar een mooie invulling voor. Hij hoeft zich dus zeker niet te vervelen!

 

Wat hij het meest gaat missen aan Pellikaan? “De betrokkenheid bij mijn collega’s. Je krijgt op je werk namelijk veel sociale contacten en die ga ik erg missen. Ik probeerde altijd zoveel mogelijk uit mijn mensen te halen om de beste kwaliteit te kunnen bieden. Maar naast het harde werken hebben we ook heel veel plezier met elkaar”, aldus Ad. Hij vervolgt: “Werken bij Pellikaan is werken met kundige, betrokken en enthousiaste collega’s. Het is mooi om te zien dat ze er alles aan doen om het voor iedereen naar z’n zin te maken. Het voelt echt als een grote familie. Een van mijn taken als uitvoerder was om het team te ondersteunen en te motiveren. Ruim dertig jaar heb ik de deze functie met liefde en plezier uitgevoerd. Nu is het tijd om nieuw bloed aan te stellen.”

Tot slot heeft onze bijna-pensionado nog een advies voor een nieuwe/toekomstige uitvoerder: “Houd goed de kijk op je werk en blijf bovendien altijd vooruitkijken. Probeer alle disciplines goed in de gaten te houden op de bouwplaats en houd grip op je werk met als doel een kwalitatief goed gebouw neer te zetten. Dan komt het sowieso goed.”

 

Ad, enorm bedankt voor je inzet, betrokkenheid en gezelligheid in de afgelopen 30 jaar! Nu is het tijd om te genieten van je welverdiende vrije tijd!

 

Richard van Emmerik
Directeur

Heeft u een vraag? We helpen u graag verder.

Stuur een mailtje of bel naar 0134657600.

Stel een vraag