Maak kennis met ons gloednieuwe teamlid: Eelt Veldkamp

Eelt is 50 jaar en geboren en getogen in Grou, Friesland. Sinds 1993 woont hij in het mooie Breda.

In 2019 besloot Eelt te stoppen bij zijn toenmalige werkgever. “Ik was toe aan een andere, meer dynamische en uitdagende werkomgeving”, vertelt hij. “Na een jaar oriënteren ben ik via Meinselect bij team Pellikaan terecht gekomen en daar ben ik erg blij mee!”

Eelt is de projectcoördinator voor de Duitse afdeling van Pellikaan. Naar eigen zeggen is dat een functie die bij hem past als een warme jas. Zo beschrijft hij: “De nauwe betrokkenheid bij de projecten, door onder andere het aanwezig zijn op de bouw, vind ik heerlijk. Ook zijn mijn werkzaamheden (werkvoorbereiding voor de projecten) erg veelzijdig. Ik houd me bijvoorbeeld bezig met bouwaanvragen, planningen, tekenwerk en controles van tekenwerk. Ik ben dus vooral in het voortraject actief, zodat de uitvoering van het project zo goed en soepel mogelijk verloopt.”

De gedreven projectcoördinator functioneert het beste in teamverband, dus is hij bij Pellikaan helemaal op zijn plek. “Ik ben ervan overtuigd dat een goed resultaat vooral haalbaar is wanneer er een sterke samenwerking is. Daarbij zijn werkplezier en positiviteit mijns inziens hele belangrijke factoren en dat zit bij Pellikaan wel goed!”

Volgens Eelt zullen de uitdagingen hem vooral zitten in de ontwikkelingen die de Duitse bouwprocessen kunnen verbeteren. “In de toekomst hoop ik een bijdrage te kunnen leveren aan het meesturen van de vele uitdagende projecten in Duitsland”, vertelt Eelt enthousiast. “Dat zal waarschijnlijk niet altijd even gemakkelijk verlopen, maar uitdagingen zijn er om aan te gaan. Ik ben blij dat ik deze functie bij Pellikaan mag uitvoeren en kijk uit naar mijn komende tijd hier!”

Eelt, wij zijn ook enorm blij met jou in ons team. Je bent een sterke schakel!

Roy Pellikaan
Directeur

Heeft u een vraag? We helpen u graag verder.

Stuur een mailtje of bel naar 0134657600.

Stel een vraag