Weldoordacht design

Hebt u uw een ontwerp al klaar? Of is er nog niets uitgetekend? In beide gevallen is het voor u interessant om onze expertise in te schakelen. Samen zorgen we ervoor dat u de gebruikers in uw nieuwe gebouw nóg beter kunt bedienen.

40 jaar exploitatiekennis

Met 40 jaar kennis en ervaring als exploitant van utiliteitsgebouwen en van Club Pellikaan halen we het maximale uit uw ontwerp. We vertalen uw wensen naar een weldoordacht design waarin de ervaring van de eindgebruikers centraal staat.

Juiste bouwkeuzes

Door de juiste materialen en bouwmethodes te kiezen, krijgt uw gebouw niet alleen een langere levensduur, maar bespaart u ook op de onderhoudskosten. Wist u dat u personeelskosten kunt besparen als u de routing in het gebouw op een specifieke manier ontwerpt? We helpen u er graag bij.

Design & build

In het design & build proces is onze design manager de spilfiguur. Met verschillende specialisten in een team is het belangrijk dat u één aanspreekpunt hebt. Onze design manager faciliteert de samenwerking tussen de ontwerpende partijen, brengt de technische ontwerpen bij elkaar en waarborgt uw eindresultaat. De ontwikkeling van het ontwerp gaat in nauw overleg met u, waarbij we ons zelf zowel partner als adviseur en criticaster durven noemen.

Bestaand ontwerp

Ligt uw ontwerp al klaar? Ook dan is het nuttig om Pellikaan te betrekken bij uw project. Vaak zijn er nog besparingen mogelijk door technische of operationele oplossingen toe te passen. Zonder toegevingen aan de functionaliteit en ontwerpfilosofie van uw gebouw.

Eddy Vanden Heuvel
Commercieel Directeur

Heeft u een vraag? We helpen u graag verder.

Stuur een bericht of bel ons op 027205845.

Stel een vraag