Wij stellen aan u voor!

Carlo van Minde (31) is lid van ons Digital Support team. Hij is in mei 2018 gestart bij Pellikaan als BIM-coördinator. Carlo is de topsporter binnen Pellikaan. Letterlijk, want van 2003 tot 2014 turnde hij op zeer hoog niveau. Van 2003 t/m 2006 was hij zelfs Nederlands kampioen bij de junioren! Hij deed als senior mee aan meerdere EK’s en WK’s, en werd in 2010 Nederlands Kampioen aan de sprong en rekstok.

Een jaar na zijn hbo-studie bouwkunde kwam Carlo terecht bij Pellikaan. “De klik was er meteen”, zegt hij, “Pellikaan symboliseert datgene waarvoor ze staan, namelijk sport en bouw. Ik voelde me dan ook meteen thuis.” Hij ziet het als een uitdaging om zijn collega’s te overtuigen om bepaalde keuzes te maken en toe te passen binnen een project: “Bij Pellikaan streven we continu naar hoge kwaliteit, efficiënter bouwen en minimalisatie van faalkosten. Met innovatieve tools en digitalisering kunnen we hen nieuwe inzichten geven, waardoor we fouten vroeg (in de ontwerpfase) kunnen voorkomen en zo de gewenste resultaten kunnen behalen.”

De toekomst biedt voor Carlo veel goeds en genoeg uitdagingen. Dat geldt zowel zakelijk als privé, want Carlo is sinds kort vader geworden. En ook dat zal tot vele nieuwe inzichten leiden … Zijn grote passie voor sport en bouw komt bij Pellikaan zeker goed van pas!

Roy Pellikaan
Directeur

Heeft u een vraag? We helpen u graag verder.

Stuur een mailtje of bel naar 0134657600.

Stel een vraag