Bezoek Guatemala

Pellikaan draagt al jaren bij aan diverse projecten in Guatemala. De familie bracht onlangs een bezoek aan de projecten. Het was bijzonder om te zien hoe veel impact de steun heeft voor de lokale bevolking. Hieronder een korte samenvatting van dit onvergetelijke bezoek.

EPRODEP school
Pellikaan droeg verschillende keren bij aan bouw van lokalen, toiletten en praktijkruimten – voor het laatst in 2015.


Escula Nacional Sacoj Chiquito

Samen met andere internationale donoren droeg Pellikaan in 2005 – 2006 bij aan de bouw van de begane grond en later aan de eerste verdieping van deze school.

ACOVA water project
Deze watertanks werden 20 jaar geleden in gebruik genomen en hebben in al deze jaren wel 24 miljoen liter water bezorgd aan de mensen van El Milagro.

Jac de Wit Kliniek
In de jaren 90 werd ons kantoor van nieuw meubilair en computers voorzien. Alle oude spullen ging in containers naar Jac de Wit kliniek.

Dr. Theo Bloem scholen consortium
Samen met anderen heeft Pellikaan over de jaren verschillende keren bijgedragen aan deze basisschool en technische school door middel van verbouwingen, computers en andere schoolspullen.

De basisschool is in 2005 gebouwd en in 2007 uitgebreid

De technische school is in 2009 gebouwd. Tijdens het bezoek dit jaar werd de laatste uitbreiding met een complete nieuwe verdieping officieel geopend.

Roy Pellikaan
Directeur

Heeft u een vraag? We helpen u graag verder.

Stuur een mailtje of bel naar 0134657600.

Stel een vraag