Bouwen met mensen

Dagelijks werken wij met veel passie en plezier aan inspirerende projecten. Als familiebedrijf zijn we geïnteresseerd in de mensen en in de wereld om ons heen. Het belang van maatschappelijk en verantwoord ondernemen, is voor ons van grote waarde.

Beter in de buurt

Tijdens al onze projecten werken we zoveel mogelijk samen met plaatselijke onderaannemers en lokale leveranciers. Zo voorkomen we onnodig transport en stimuleren we de werkgelegenheid en de economie in de buurt.

Ruimte voor mensen

Bij Pellikaan krijgen mensen veel tijd en ruimte om zich te ontwikkelen. Naast de gebruikelijke stage- en leerplekken bieden wij kansen aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wilt u hier meer over weten? Neem gerust contact met ons op; we maken graag tijd om dede mogelijkheden met u te bespreken.

Helpende hand Guatemala

Water: voor ons lijkt het vanzelfsprekend. Helaas geldt dat niet voor iedereen. In Guatemala leven veel mensen zonder water. Sinds 1994 steunt Pellikaan de inheemse Maya-bevolking in dit Midden-Amerikaanse land. Eerst met schoon drinkwater, lesmateriaal en nieuwe computers. Later ook met advies en financiering bij de bouw en uitbreiding van verschillende scholen.

Heeft u een vraag? We helpen u graag verder.

Stuur een bericht of bel naar 02 720 58 45.

Stel een vraag
Johan Tousseyn
Directeur