Vertrouwd gebouwd

U wilt bouwen met vertrouwde gezichten. Als familiebedrijf begrijpen wij dat maar al te goed. Bij Pellikaan staan we met beide voeten op de grond, maar tegelijkertijd hebben we hoge ambities. Kom gerust eens langs, of breng een bezoek aan een van onze bouwplaatsen.

Value Engineering

Pellikaan maakt samen met u doordachte keuzes, gebaseerd op onze jarenlange ervaring. Dankzij onze systematische aanpak in een multidisciplinair bouwteam, bieden we u oplossingen die een grote meerwaarde betekenen voor uw project. Om dit te realiseren maken we dankbaar gebruik van nieuwe technologie: BIM, APROPLAN en LEAN. Met deze laatste zijn we trouwens de eerste in België.

Breed en compleet

U wilt als opdrachtgever samenwerken met één partij die uw project zo efficiënt mogelijk begeleidt. Dat begrijpen wij volledig. Daarom biedt Pellikaan u alle mogelijke combinaties van expertises:

  • bouwen
  • design & build in een bouwteam
  • volledige DBFMO projecten met langjarig onderhoud en exploitatie.

Groen gebouwd

Door vanaf het prille begin van het bouwproces duurzame keuzes te maken, bespaart u exploitatiekosten in de toekomst. Bovendien laat u de wereld schoner achter. Wel zo aangenaam voor uw kinderen, klein- en achterkleinkinderen.

The sky is the opportunity

Bouwen begint bij dromen. Pellikaan zoekt en vindt voor u de gezonde balans tussen ambitie en realiteit. En dan vertalen we ‘een tof idee’ naar innovatie van de bovenste plank.

Innovatie kent geen hoogtevrees

Uw gebouw moet toekomstbestendig zijn. Ook over tien, twintig of zelfs dertig jaar moet het nog afgestemd zijn op de behoeftes van uw eindgebruiker. Dankzij onze jarenlange internationale expertise op het gebied van smart building blijft uw gebouw ook in de toekomst actueel.

Sven Reynaert
Algemeen directeur

Heeft u een vraag? We helpen u graag verder.

Stuur een bericht of bel ons op 027205845.

Stel een vraag