Leg de fundering voor morgen

Uw gebouw staat. Het is klaar. Maar een gebouw dat af is, staat aan de vooravond van een dynamisch proces van exploitatie en onderhoud. Uw gebouw moet verschillende generaties eindgebruikers bedienen. Laat daarom het langjarig onderhoud over aan Pellikaan. We selecteren voor u de juiste partners die samen met ons uw onderhoud uit handen nemen.

Zo heeft u geen omkijken meer naar het onderhoud van uw gebouw, maar houdt u zich louter bezig met de functies ervan. Bovendien weet u waar u de komende jaren aan toe bent. Wel zo transparant, vinden wij.

Rekening houden met de toekomst

Ook zonder langjarig contract helpt Pellikaan u graag met uw onderhoud. Dat begint eigenlijk al voordat de bouw begonnen is. Het spreekt voor zich dat we – als partner in langjarig onderhoud en als exploitant van Club Pellikaan – rekening houden met de toekomst. Dat geldt zowel voor de keuzes van materiaal, als voor installaties en technische details. Een gebouw moet zich vormen naar mensen en niet andersom. Onderhoudsvriendelijk is altijd de norm.

Eddy Vanden Heuvel
Commercieel Directeur

Heeft u een vraag? We helpen u graag verder.

Stuur een bericht of bel ons op 027205845.

Stel een vraag