Warsop Health Hub

Warsop Health Hub is een modern sportcentrum dat een breed scala aan faciliteiten biedt voor alle leeftijden en niveaus. Dit project, dat drie maanden te vroeg werd opgeleverd, is ontworpen om inwoners van Warsop een plek te bieden waar ze actief, gezond en verbonden kunnen blijven. Pellikaan was vanaf het schetsontwerp betrokken bij dit Design & Build project.

Het centrum heeft een geavanceerde fitness met de nieuwste apparatuur en een zwembad van 15 x 8 meter. Het zwembad is uitgerust met een spray park. Daarnaast is er een multifunctionele sporthal met beweegbare tussenwand die ruimte biedt voor diverse sporten en groepsactiviteiten. Buiten is een multifunctioneel sportveld aangelegd.

Bij Warsop Health Hub staat toegankelijkheid centraal. Het gebouw is volledig ontworpen met de behoeften van mindervaliden in gedachten. Bezoekers profiteren van traploze toegang, tilliften en een speciaal ingericht toilet, zodat iedereen zich comfortabel en welkom voelt. Vanuit de horeca, het centrale punt van het gebouw, kun je in een keer alle belangrijkste sportfuncties zien, wat bezoekers aanmoedigt om te gaan sporten – zien sporten, doet sporten!

Wat Warsop Health Hub echt onderscheidt, is het hoge afwerkingsniveau. Het gemeentelijke gebouw straalt een luxe privéclub-gevoel uit. Het gebouw is volledig elektrisch, met twee luchtwarmtepompen en zonnepanelen. Om de duurzaamheid te waarborgen, maakt het centrum deel uit van het Severn Trent Sustainable Drainage System (SuDS), met opvangbekken voor regenwaterbeheer.

Dit project is een waardevolle toevoeging aan de gemeenschap van Warsop en weerspiegelt onze toewijding aan duurzaamheid, inclusiviteit en kwaliteit. Wat bijzonder is aan dit project, is dat we het drie maanden eerder hebben kunnen opleveren. Wij zijn erg trots op het eindresultaat!

Opdrachtgever
Alliance Leisure
Architect
Roberts Limbrick Architects

Het complex

Geen youtube? – even de rij hierboven verwijderen! met kruisje rechts

Als je nou echt heel veel info hebt, ga je hier nog verder met de verdieping van je tekst. dat zou bijvoorbeeld kunnen als er bijzonder veel milieudingen in zitten. kun je hier mooi een overzicht zetten van alle milieumaatregelen. ik noem maar wat.

als je dit blok niet gebruikt, moet je de hele rij verwijderen. dat doe je met het kruisje rechts. dan verwijder je het kopje hierboven en het tekstblok en de layout allemaal makkelijk in een keer.

Jack Hazen
Commercieel directeur

Heeft u een vraag? We helpen u graag verder.

Stuur een mailtje of bel naar 0134657600.

Stel een vraag